Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Virtain Taideyhdistys ry

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme.

Ilmoituksia voit lukea myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

LUE UUSIN JÄSENKIRJE TÄMÄN LINKIN TA​KAA!

Tammikuun taidesalaatti -taidenäyttely 2022

Taideyhdistyksen Tammikuun taidesalaatti -taidenäyttely on avoinna Galleria Virinässä 10.–31.1.2022 ma-pe klo 10-16.30, koronarajoitukset huomioon ottaen. Tervetuloa tutustumaan taideyhdistyksen taiteilijoiden teoksiin.

Lue jäsenkirjeestämme tietoa tammikuun taidesalaatista!

Tervetuloa!

Lisätietoja:  [email protected] tai 0505248184.

Vuoden nuori taiteilija 2022

Virtain taideyhdistys on valinnut Vuoden Nuoreksi Taiteilijaksi 2022 Lotta Laaksosen (vasemmalla) ja Elina Ylä-Mononen sai kunniamaininnan.

Alla Lotta Laaksosen digitaalisia töitä sekä Elina Ylä-Monosen perinteisiä töitä.

Näyttelyseinistä

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.

Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota. Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 044 0475811.

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput -tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelysein​ä: Lataa teosluettelo tästä.

YHTEYSTIEDOT:

Virtain Taideyhdistys ry