Shopping Cart
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Virtain Taideyhdistys ry

Ilmoitamme tapahtumistamme tällä nettisivustollamme.

Ilmoituksia voit lukea myös paikallislehden muistipalstalla sekä yhdistyskirjeissä.

LUE UUSIN JÄSENKIRJE TÄMÄN LINKIN TAKAA!

Koillis-Pirkan taidenäyttely 2021 "Kaipaus"

Koillis-Pirkan taidenäyttely "Kaipaus" on avoinna Galleria Virinässä 3.–30.9.2021 ma-pe klo 10-16.30. Tervetuloa tutustumaan Koillis-Pirkan alueen taiteilijoiden teoksiin.

Ladattavat lomakkeet:

Näyttelyn ilmoittautumiskaavake

Tunnistelappu taideteoksiin

Tervetuloa!

Lisätietoja:  [email protected] tai 0505248184.

Näyttelyseinistä

Jäsenille on tarjolla kuusi paikkaa, joissa voi pitää näyttelyn neljän kuukauden ajan kerrallaan ilman kustannuksia.

Taideyhdistys ei myöskään peri myydyistä töistä 15% provisiota. Näyttelypaikat ovat: Keiturinpuiston vanhainkoti, Virtain kaupungintalon hallintokäytävä 3 krs., Nuorisokeskus Marttinen, Virtain terveyskeskus, Attendon hoivakoti ja Vihriälän hoitokoti.

Näyttelyseinien varauksia ottaa vastaan Arja Järvensivu puh. 044 0475811.

Marttisen näyttelyseiniin on olemassa valmiit teoslaput -tiedosto avattavissa tämän tekstin alapuolella olevasta linkistä.

Marttisen näyttelysein​ä: Lataa teosluettelo tästä.

YHTEYSTIEDOT:

Virtain Taideyhdistys ry